این کتاب “تربیت از طریق حرکت” را با توجه به نیازهای طبیعی و تجربیات بازی گونه کودک فراهم می نماید. اهمیت مهارت های بنیادی و بکارگیری آن به طور متنوع در تمرینات ساده وجذاب برای رسیدن به همه جانبگی در محتوای عملی این کتاب می باشد. شیوه نگارش و نگرش به تدریس عملی در این کتاب در نوع خود بی نظیر است و تجربیات کودک در بازی های حرکتی را کلید تجربیات کودک اعلام وضمن معرفی بازی های بیشمار و شیوه آموزش قابل تحسین، فراگیری چیرگی بر توانایی ها، شناخت نظم به عنوان یک هدف، فراگیری مشارکت در کارهای جمعی را برای کودکان فراهم می نماید. مربیان و والدین با این کتاب قادر خواهند شد ناتوانی های کودک را پذیرا و نظم را بعنوان هدف و یادگیری چگونگی بازی کردن با کودک را آگاه شوند.
طراحی این کتاب به گونه ای است که در آن مربیان و والدین را برای بازی با کودک هدایت و آن ها را برای این که کودکان حقوق یکدیگر را رعایت نمایند آماده و با یکدیگر بودن و از یکدیگر آموختن و کمک کردن به یکدیگر را به آن ها می آموزند. چنانچه تا ده سالگی فرصت دهیم تا کودک به کسب تجربیات فراوان حرکتی دست یابد قادر خواهد بود به “همه جانبگی” دسترسی و این منجر به هماهنگی های حرکتی برجسته می شود. این همان نقطه اوج شکوفایی حرکتی است که البته بدون این که کودک را در ده سال اول زندگی مجبور به انتخاب یک ورزش تخصصی نماییم.
این کتاب قصد دارد با هدف”با یکدیگر به جای در تقابل با یکدیگر” و با ایجاد تغییرات در چیدمان وسایل و با ارتقا سطح تمرینات وترکیب حرکات و کسب مهارت های بازی به اصل “همه جانبگی” دست یافته شود. مولفان که از بانوان واساتید شاخص دانشگاه ورزش کُلن (در اروپا) هستند در این کتاب سعی کرده اند با ارائه تمرینات گوناگون به منظور کسب تجربیات فراوان از رشته های ژیمناستیک، بازی ها، شنا و سایر رشته های ورزشی رسیدن به”همه جانبگی” کودک را ممکن نمایند. چگونگی یادگیری از طریق سیستم عصبی و بکارگیری این دانش در تدریس عملی با کودکان و چگونگی تمرین ریتم (نظم) که توسط آن می توان نارسایی های یادگیری را برطرف نمود مورد توجه خاص این کتاب است که با استفاده از ابزار و وسایل ساده و تصاویر کافی و تمرینات جذاب ورود به رشته های مختلف ورزشی برای کودکان را فراهم می نماید.
محتوای این کتاب قادر است در بنیادهای ورزش مدارس ابتدایی و مهد کودک های کشورمان زمینه های تغییرات مطلوب برای سلامتی را فراهم نماید.